Tervetuloa blogiini!

Hei! Kiva, kun saavuit blogiini. Blogi on siirtynyt uuteen osoitteeseen: matkat ja lomat

torstai 13. tammikuuta 2011

Lomalle maailman parhaille biitseille ?

Jos lähtisit lomalle, haluaisitko mielummin rantalomalle maailman hienoimmille biitseille vai aktiivilomalle golfaamaan? Iberostar Hotels & Resorts on johtava lomahotelliketju. Se perustettiin vuonna 1986 ja sillä on nykyisin yli 100 hotellia ja 70.000 sänkyä 16 eri maassa.

Kaikki hotellit sijaitsevat maailman parhailla rannoilla kauniin luonnon keskellä ja niissä on on suuri puutarha uima-altaineen. Toinen ominaispiirre on ruoan laatu ja suuri valinnanvara. Iberostar-hotellit on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille paras vaihtoehto ainutlaatuisista lomakokemuksista nauttimiseksi sekä perheille, että pareille, luonnosta nauttiville, golfaajille ja urheilufanaatikoille ja myös erikoistilaisuutta järjestäville.

Iberostar-brändi hankkii asiakkaan luottamuksen filosofiallaan ja arvoillaan, laadukkailla hotelleillaan suurimmissa lomakohteissa ja erittäin ammattitaitoisella henkilökunnallaan. Iberostar on myös saanut suuren määrän palkintoja, mikä puhuu yhtiön kyvystä saavuttaa erittäin tyytyväisiä asiakkaita ja heidän arvostuksensa.

Klikkaa tästä ja tutustu hotellivalikoimaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti