Tervetuloa blogiini!

Hei! Kiva, kun saavuit blogiini. Blogi on siirtynyt uuteen osoitteeseen: matkat ja lomat

torstai 27. tammikuuta 2011

New York, iso omena

New York voi olla mitä tahansa haluat sen olevan. Se, miksi lukemattomat ihmiset ovat puristuksiin heidän unelmistaan, paikasta heittää varovaisuutta tuuli ja osoittanut ylöspäin sen tuntumassa.

Jos pidät päivä täynnä kulttuuria, alkaa tarkastella joitakin Tseng Kwong Chi valokuvia juhlii East Village luovuutta kahdeksankymmentäluvulla oli Paul Kasmin galleria, ennen vaimennuksen kautta Central Parkin Metropolitan Museum of Art Japanin nykyinen taidenäyttely.

Pyöreä Anna iltapäivällä hieman off voittamaan / kokeellisen teatterin Abrons Art Center Lower East Side.
Jos mieluummin kotikaupunkisi hieman grittier, viettää aikaa piilossa, rauhallinen Trinity Church hautausmaa, sitten ristin Lower East Side, jossa vuokrataloyhtiöiden museo maalit unelmia muotokuva alussa siirtotyöläisten elämää saarella. Kaappari kuuma koira katu cart ja kävellä uusittu Columbus Park katsomassa Mah Jong ja domino pelaajat pelaavat taustalla koripallo.

Kunhan et ole liian järkyttynyt, jos päivä korkeakulttuurin muuttuu pitkä iltapäivä kanakeitto ja matzo palloja keskustaan ruokailija - tai jos boheemi päivä juoksee pois raiteiltaan, kun kompastus osaksi kultakaivos, ja kävellä ulos pussit herkkuja et tiennyt sinua tarvitaan. Riippumatta. New York on helppo tällä tavalla.

Se, miksi kävijät pitävät suoratoisto eri puolilta maailmaa, ymmärtämään niiden hopea-näytön näkyjä - ja löytää ne - mutta löytää paljon lisää tavalla. Jos olet halukas lähestymään New Yorkiin yhdistelmä organisaatio ja avoimuus, sinun on täytettävä joitakin huikea ja yllättäviä palkintoja.

Faktoja New Yorkista:

Missä sankarit elää?
Spiderman: Forest Hills, Queens. Fantastic Four: Baxter Building on 42 ja Madison. Tohtori Strange: Greenwich Village. Daredevil: Hell's Kitchen.
Alkuperäinen hollanti nimet Manhattan Island New Amsterdam, New Orange
Epätavallinen newyorkilaiset Jack "jalat" Diamond. Kielto-aikakauden gangsteri jäsen Hudson Dusters. Voisiko tanssia, joten lempinimi. Ammuttiin joulukuu 1931 jälkeen elossa useita ampumahaavoihin vuosien mittaan.
Kuuluisia newyorkilaiset Louise Nevelson. Tiivistelmä ekspressionismia kuvanveistäjä syntynyt Venäjällä. Made "löytyi-objekti" kappaleet kuten "shadow box veistoksia.
Nimet leijonien edessä New York Public Library Kärsivällisyys ja rohkeus
Viisi Sesame Street merkkiä 1. Big Bird 2. Oscar mörökölli 3. Elmo 4. Cookie Monster 5. Herra Hooper
Epätavallinen newyorkilaiset Theodore E. Steinway. Vuodesta piano, jotta perhe. Yhtä kuuluisa kuin postimerkkien keräilijä. Palkittu Liechtenstein mitalin Collectors Clubin New Yorkissa 1952.
Pormestari Michael Bloomberg

1 kommentti:

  1. Hei, työskentelen kansainväliselle rahoitusalan yritykselle. Kampanjassamme palvelujemme promotoimiseksi olemme olleet yhteyksissä useisiin suomalaisiin matkailuun liittyviin nettisivuhin. Olemme tarjonneet sivuille ilmaiseksi materiaalia, joka sisällöltään on vastannut sivuston tarpeita ja ollut suunnattuna sen kohderyhmälle. Jutut ovat koskeneet esimerkiksi parhaita nähtävyyksiä matkakohteissa tai yleisiä matkustukseen liittyviä vinkkejä.

    Nämä artikkelit ovat sisällöltään informatiivisia, eivät kaupallisia. Yrityksemme nimeä ei jutuissa tarvitse mainita. Vastapainoksi toivoisimme, että laittaisitte omilta sivuiltanne linkin meidän kotisivuillemme.

    Jos tämänkaltainen yhteistyö kiinnostaa teitä, ottakaa yhteyttä.

    Ystävällisin terveisin,

    Kaisa

    VastaaPoista